Post by hilldamelesig on Mar 6, 2022 9:20:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Power Painter - Merge Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Power Painter - Merge Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge tokene ▞▞▞
▞▞▞ Power Painter - Merge Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞
Igranje i mehanika mirovanja u igri su u redu. Ono što stvarno obara moju ocjenu je činjenica da kad god gledate oglas da biste dobili neki bonus, reklama se prikazuje, ali nikad ne dobijete svoj bonus. Stoga sam jednostavno nastavio igrati bez bonusa što igru čini prilično predvidljivom i dosadnom.
Sama igra je prilično zabavna, ali cijene stvari koje vam pokušavaju natjerati su jednostavno smiješne. 7,49 tjedna pretplata lol
Potpuno promašite poantu igre obrane tornja. Neprestano spajanje tornjeva svake sekunde za ponavljanje iste razine nekoliko desetaka puta u petlji teško da je obrana tornja. Također, želite da plaćam 8$ tjedno? To je 32$ svaki mjesec za malenu android igricu? Tko, dovraga, misliš da si? Lmao. Osim toga, animacija spajanja je dosadna i preduga. Trebalo bi biti trenutno. I stalni iskačući prozori s ponudama koje pauziraju igru dok ne pritisnem X su smiješni. Nisam siguran kako je F dobio ocjenu 4 zvjezdice.
to je prilično zabavna igra, ali prisilni oglasi stalno ruše igru zbog čega moram ponovno pokrenuti igru samo da bih je igrao. ne isplati se I. dugoročno. prisilne reklame postaju sve više što dalje idete u igri.
to je stvarno sjajna zarazna igra, ali imam jednu stvar na umu... Nema nikakve veze s kvalitetom igre i prilično je nasumična i nevažna, ali samo želim to reći za slučaj da je nesreća (još jednom ovo ne utječe na igranje) Kada pritisnete natrag da napustite igru, piše "Jeste li sigurni da želite odustati" s da i ne...ali stvar koju stalno primjećujem je da je ne zeleno i da je crveno, sad vidite kako je nasumično... to je doslovno to, samo to...
Power Painter - Merge Tower Defense Game Simulacijske igre mnk
Power Painter - Merge Tower Defense Game Penyelakuan apjf
lažni oglasi, iskačući s pitanjem želite li oglas u zamjenu za pojačanje, pritiskom na da daje grešku nema dostupnih oglasa, pritiskom na ne pušta oglas ionako bez nagrade, popravite ovo i loše preuzmite jer je sama igra pomalo zabavna, samo brzo je postalo vrlo frustrirajuće s skočnim prozorima
Volim ovu igru i sve, ali danas kada sam bio na razini 70 i otišao se boriti protiv šefa, pisalo je da sam je pobijedio iako to nisam vidio, mislim da se dogodio kvar ako kreator može vidjeti ovo, molim vas da to popravi.
Najgora igra obrane tornja ikad. Za razliku od pravilne igre obrane tornja, nije važno što radite i kako postavljate svoje kule. Vaša strategija ne čini razliku. Svaki sljedeći val je mnogo jači od prethodnog i ne postoji način da ga ubijete. Morate pričekati nekoliko sati da dobijete izvanmrežni novac i nadogradite tornjeve ili platite $$. Smiješno je da ako platite $$ jednostavno ćete dobiti još nekoliko valova dalje jer će svaki val biti jači i morat ćete opet platiti.
Ove igre su dosadne, ali su teške pa ih čini prilično zabavnom kada vam je dosadno ili trebate nešto za raditi.
To je dobra igra dok niste dodali kistove i način na koji je teško brusiti i lako je slučajno prodati kule
Igra s 5 zvjezdica.....Ažuriranje s 1 zvjezdicom Dodavanje kistova za farbanje je nov koncept, ali DALJE neusklađen, vuče napredak do gotovo mirovanja. pomnožite ih s velikim, VELIKIM brojem ili se vratite na ono što je bilo prije. Također, ili dodajte dodatni toranj protuzračne obrane ili pojačajte trenutni. ne prisiljavate ljude da kupe pakete za nadogradnju, već ih tjerate da deinstaliraju. nevjerojatna igra!! ali posljednja ažuriranja su strašna i pokazuju koliko pohlepne tvrtke mogu dobiti. smh
dosadi
Njegovo je super zadovoljavajuće i svi ostali moćni slikari. Možete otključati plus u jednom trenutku dobivate automatsko spajanje.
Igra je zabavna, ali izravnavanje je Brocken, prestaje se kretati nakon pola puta, popravite to
Izvlači se s minimalnim što se tiče igranja. Ima TJEDNU PRETplatu od blizu 8 dolara kako biste izvukli maksimum iz igre. Kloniti se. Postoji mnogo igara za obranu tornja koje nisu toliko uvredljive sa svojim hvatanjem novca.
Sranje od igre. Jedva 20 razina igre i već sam pogodio mjesto gdje je napredovanje nemoguće bez plaćanja novca. Uparite to s 20 puta za koje je zatraženo da nadogradim i dobili ste aplikaciju koju deinstaliram i nikad više ne instaliram.
Power Painter - Merge Tower Defense Game Penyelakuan apjf
Volim ovu igru, ali preteška je na razini 3 i mnogo mnogo reklama da biste ubrzali toranj čak i u besplatnoj kutiji i da biste dobili 50 dijamanata morate pogledati 5 oglasa
Prilično cool igra, teško se boriti protiv šefa, ali odlična igra
Sviđa mi se igra ali zašto nisi stavio skip ili Ad more towers update mislim da je igra samo lag za mene pritisnem X da nema oglasa i samo se reproducira malo mi se sviđaju reklame ali dodam kao nadmoćan toranj i onda ga izgubite kada pobijedite šefa s njim ili bih dodao beskonačni prostor u tornju i još ću ga igrati, ali samo izvršite ažuriranje sa svim stvarima za koje sam upravo rekao da će vam pomoći da dobijete novac i učinit će vam slavom, ali dodajte bez automatskog spajanja
Moje kule su jednostavno nestale!!! Možete li popraviti ovu glupu grešku!!!!
Sjajna grafika i zadovoljstvo je igrati! Za mene nema nikakvih problema i super je zabavno!
Ook ova igra je super. Ali nije dovoljno lako. Ja sam novajlija u igri pa mi olakšajte na svim razinama i kao i uvijek ostanite kod kuće ostanite sigurni ostanite sretni Ostanite 2 metra odvojeni od svojih prijatelja
Ova igra je zabavna, sviđa mi se. Međutim, najnovije ažuriranje ima stvarno neugodnu značajku kada misli da ste na dovoljno visokoj razini da se borite protiv šefa. SVJESAN sam da se sa šefom mogu boriti u bilo kojem trenutku. SVRŠNO NE, jer želim da svi moji tornjevi dođu na istu razinu. Pauziranje igre svaka dva kruga kako biste mi rekli da mogu, sprječava me u uzgoju zlata i jedini način da se izvučem iz toga je da potpuno zatvorim aplikaciju što je STVARNO neugodno!
Igra je jedinstvena za igru obrane tornja. Međutim, to narušava činjenica da u ovoj igri jedva nešto branite. Nema ili nema kazne ako ne ubijate neprijatelje. Prerušeni blagoslov s obzirom na to da runde nikad ne prestaju dolaziti, čak i ako se ne možete braniti od njih. Također postoji problem s načinom na koji cijene funkcioniraju. Umjesto 1 fiksne cijene, ova igra ima pretplatnički model. Srećom, nije obavezno, ali većina igara nije vrijedna pretplatničkog modela.
pristojna igra, ali zbog raznih stilova topova koje dobivate, ne dobivate mjesta dovoljno brzo da ih čak i spojite. Većinu vremena provodim bacajući ih sve kako bih uopće stigao bilo gdje
Jedina negativna strana ove igre je da ako se želite poboljšati morate platiti tjednu nagradu od 8 € da biste dobili premiju. Razumio bih da je 8€ mjesečno, ali ne mogu si priuštiti 8€ tjedno. Već neko vrijeme zapravo uopće ne mogu napredovati
Endless Fables 3: Dark Moor Dobrodružné ndig
zabavna igra, ali razbio sam donji dio ekrana prije nego što sam je instalirao, tako da kada sam dobio prvu stvar u škrinji nisam mogao unijeti ništa od stvari u nju i kada sam pritisnuo tipku za povratak jednostavno je zatvorio igru, ako ste ako bi se zaslon mogao rotirati onda bi to bilo super 👍
Ova igra je toliko dobra da sam je igrao 4 sata zaredom. Osim toga, pozadinska glazba je odlična! 😮👏💯💯💯
Doista zapanjujuća količina reklama. Iskreno, prilično je impresivno.
Volim ovu igru. Toliko stvara ovisnost. Jednom kada uđete u igru, ne možete je prestati igrati. Nadogradnje su nevjerojatne, igra je nevjerojatna, a kada ne uspijete val, postajete samo bolji! Zaslužuje 10/10
Ova igra je zabavna, bez sumnje. Ali odvraća me činjenica da morate gledati reklame da biste prošli da biste dobili buffove na neke od razina, ili trpjeti ponavljanje istih razina dok ne podignete svoje tornjeve na dovoljno visoku razinu.
ovo je dosad prilično zabavna igra, ali ima daleko najviše skočnih prozora u igri. To nisu nužno oglasi, već ponude za gledanje videa za nagradu. Ali ima ih smiješno mnogo i nevjerojatno su nezgodni. O čemu razmišljate?
toliko je zabavno ali samo sto mi nevalja je sto tesko dobis sta hoces
volim da je ležerno i opuštajuće.
NEMA reklama (osim ako ih ne želite gledati kako biste osvojili nagrade)!!! Također je vrlo zarazna. Nevjerojatna grafika. Najbolja igra pucanja
Reklama koju prikazujete je prokleto drugačija.... ovo je ok, ali me je prevario dodatak koji je dat usred druge igre....
Pristojan gameplay, dobra igra u mirovanju, općenito zabavno igrati
Ima politiku privatnosti, tone skočnih prozora
svoje bljutavo. ali besplatno je. to je samo normalna igra. napredovanje je sporo. ništa baš posebno.
prisiljavanje ljudi da gledaju dodatke je jedna stvar, ali dodaci koji vam neće dopustiti da zatvorite dok ne odigrate igru dodavanja do kraja je jednostavno previše. uživao je u ovoj igrici, ali je sada deinstaliran.
Ma, ništa posebno. Omogućuje vam korištenje premium valute u vodiču.
Neke jako lijepe ideje, stvarno odvratna implementacija. Bila bi sjajna igra kad bi se programeri potrudili da se malo potrude kako bi slijedili pažnju dizajnera igre. Je li, kao, itko, ikada, testirao stvar? Provjerite algoritam ciljanja razbijača oklopa, momci! Usporedite to s onim što piše u opisu! Oh, i hvala što mi prikazujete oglase kada ih izričito odbijam vidjeti. To će deinstaliranje učiniti mnogo ugodnijim.
popravite sustav kupnje topova i opciju 2 pauzirajte stvari. Dajte nam opciju da odaberemo boju topa koji kupujemo ili kao primjer: Spawner lvl 6 3 lvl 10 (ružičasta) 4 lvl 8 (zelena) 1 lvl 6 (plava) stvori lvl 6 kao plava. Ako shvaćate što mislim, popravite
Općenito, dobra je igra, ali neće prestati automatski spajati tornjeve i ne možete odlučiti da to ne pokušate i stvarno je neugodno, ali ja i dalje igram jer je zabavno.
Ova igra je tako dobra! Ne znam što bi ovo moglo učiniti boljim, ali biti u mogućnosti surađivati s drugim osobama s tornjevima koje imate.
Volim ovu igru i imao sam toliko napretka, ali sam je izbrisao i skinuo sam je ponovo i ne sprema napredak dobra igra ali 5 zvjezdica ako sačuva napredak
dobra igra, ali volio bih da se možete vratiti na prethodne razine kako biste zaradili više kistova jer ih nije lako nabaviti ili prodavati karte poput uobičajenih jer ih dobijete previše da biste ih čak i nadogradili.
Super zabavno! Međutim, korisničko sučelje se može poboljšati.