Post by hilldamelesig on Mar 6, 2022 9:14:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Three Kingdoms: Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Three Kingdoms: Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează rezistență nelimitată ▞▞▞
▞▞▞ Three Kingdoms: Warfare 2022 version ▞▞▞
Îmi place jocul și conceptul acesta este preferatul meu, dar nu știu de ce am atât de mult lag? Serverele sunt prea ocupate?
Joc bun, cu toate acestea, nu acceptă moneda britanică sau altă monedă, așa că a pierdut 2 stele
Three Kingdoms: Warfare Estrategia syd
Când un joc spune că poți și nu poți folosi anumiți eroi de la început, de ce să te deranjezi să joci? A fost invocat un comandant legendar cu primele 10 invocari. Nu am putut folosi deloc, deoarece dezvoltatorii în mod clar nu doresc ca jucătorii noi să poată folosi comandanți mai buni. Am dezinstalat după aceea, de ce să vă deranjați dacă nu puteți folosi ceea ce vă oferă norocul!
Cel mai distractiv pe care m-am distrat de ceva vreme
Cea mai bună versiune pe care am găsit-o a acestui stil de joc ușor de început și de a nu fi lăsat deoparte!
Distracție bună, strategie și joc în echipă.
Am avut o problemă cu autentificarea care m-a deconectat de la contul meu, dar acum a fost rezolvată și mi-am recuperat contul. Acest joc este puțin plătit pentru a câștiga, dar nu la fel de mult ca multe alte jocuri și m-am distrat destul de mult cu el până acum
Frustrant ..nu este în peisaj, așa că este foarte greu de citit cuvinte și detalii mici, este zgârcit și înfometat de bani cu o mulțime de permise/pachete exagerate, se simte leneș și discret, rata obișnuită scăzută de pierdere a campionului, dacă este cazul, jocul se simte în general lung /limitat / repetitiv și negratificant .... trecere ușoară.
Acest dezvoltator nu știe cum să facă jocul mai captivant... lăsați acest joc plictisitor în 30 de zile... și lăsați serverul să moară încet
Bun joc
Three Kingdoms: Warfare Estrategia syd
Jocul nu este încă live băieți. Deci nu da recenzii proaste încă.
Plăcut, poate concura fără a plăti.
mannn
jocul este de fapt în orientarea ecranului portret, diferită de cea afișată în previzualizare. dezinstalare. va încerca din nou, odată ce jocul are o opțiune pentru orientarea ecranului peisaj.
Acest joc este o rușine pentru luarea de numerar. Mecanism de joc prost formulat. Evita cu orice pret. Mai bine rămâneți cu Three Kingdom Tactics. Jocul de strategie OG of Three Kingdom.
frumos joc
Nu p2w cei care s-au spus că sunt copii care plâng care nu știu strategie, există o limită în ziua 1 și crește pe măsură ce tendința se termină cum ajung oamenii de la 1k la 6k BC acolo schimbă generalii cu stam proaspăt, astfel încât să poată captura rss tile rapid este distractiv, deși deschid serverul pentru a ajunge rapid să devină inactiv rapid din cauza mutarii persoanei pe alte servere, ceea ce duce la atragerea de orașe greu de capturat
Foarte puțin tutorial pentru utilizatorii noi. Mi-am consumat Liu Bei la „Du-te la studiu”. Ce naiba a fost asta? Acum am pierdut bonusul primit pentru completare
แฟนสามก๊กต้องไม่พลาด
Am primit o notificare cu privire la lansare și, după ce am descărcat date suplimentare, am încercat să creez un cont sau să mă conectez cu Google și am primit o eroare care spune că contul meu este interzis. Nici măcar nu am jucat niciodată jocul și sunt interzis.
5 stele deocamdată, sperând să nu vedem ceva rău mai târziu
Foarte tare. si cu adevarat distractiv. Strategie grozavă. MINUNAT!!!
LOL îmi șterg recenzia pentru că spun fapte despre reclamă falsă. De asemenea, codul promoțional este și reclamă falsă.
te rog sa-mi faci gatcha hero gold mai usor
Jackpot Crush: Las Vegas Slots Casinò pyp
Mi s-a pierdut contul
Acesta este un joc bun cu mecanici profunde și interesante, în special pentru un joc mobil. Dar mecanica este, de asemenea, complicată și suficient de diferită de alte jocuri, încât chiar are nevoie de o wiki/enciclopedie bună pentru a explica cum interacționează clădirile defensive și economice plasate pe hartă, garnizoanele, armatele cu mai mulți jucători și tehnologiile. Meșteșugurile, abilitățile de erou și atributele eroului ar putea folosi, de asemenea, explicații mai bune. Edit: 4 -> 5 stele pentru că e foarte bun odată ce îl înveți. Este păcat că multe recenzii spun că plătiți pentru a câștiga atunci când s-ar putea să le lipsească ceva important, cum ar fi moralul (până la o penalizare de 70% în funcție de distanța de la locul în care este garnizoanată armata), atacul cu mai multe armate (necesar pentru a trece devreme). joc), sau importanța pieței în îmbunătățirea eroilor (doar 1 slot în tot magazinul folosește moneda pe care trebuie să o cumpărați).
Înseamnă să plătească pentru a câștiga prin faptul că nu au suficienți bani pentru a ține pasul cu jucătorii care cumpără, au ajuns atât de departe încât controlează jocul și fac imposibil să fii o prezență dominantă, nu înseamnă că plătesc efectiv pentru a juca, evident că pot obține ceva putere ups-urile sporesc ect, dar în comparație cu cei care cumpără un grup de 10 persoane care nu plătesc, nu pot învinge un jucător care plătește
Nu pentru mine tot ce faci este să aduni terenuri pentru un progres rss lent... nicio strategie. Fără upgrade, dezinstalare destul de plictisitoare....
Doar încă unul dintre acestea nu are sens jocuri de strategie. Personajele sunt cam zgomotoase și enervante.
Copie de gunoi
Three Kingdoms: Warfare სტრატეგია pzu
Jocul este grozav, la fel și experiența, dar din anumite motive, când m-am reîncărcat folosind contul meu google, întotdeauna spune că eroare de tranzacție a încercat să o fac de multe ori, dar spuneți întotdeauna eroare de tranzacție, vă rog să mă ajutați în această problemă.
Cel mai bun joc dintotdeauna.
Joc stupid, idee stupidă de a fuziona! Totul se resetează la zero și trebuie reluat din nou. Pierderea de timp cu o grămadă de idioți.
E bine ca un joc sa nu se concentreze doar pe top-up si nu pe balene.
Deşeuri
Încerc acum acest joc, sper să fie bun.
Three Kingdoms: Warfare Estrategia twkm
A trebuit să actualizeze ratingul. A fost un joc foarte solid, dar există niște comandanți extrem de răniți. Zhuge Liang este mult prea puternic. Nu există niciun echilibru cu cât de puternic este acest erou.
Un joc de război captivant, cu trupe tipice: infanterie, arcași și cav. Frumoasă implicare a eroilor și nivelare!