Post by hilldamelesig on Mar 6, 2022 9:08:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ підвищити витривалість хак ▞▞▞
▞▞▞ Blackmoor 2: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Нармальна гра
Мені довелося видалити двічі, і, нарешті, він запрацював. Крім того, він працює безперебійно
Гри на 2 онлайн з телефону
Чудова гра, але на рівні "The cauldron" є помилковий дракон, який не нападає на вас, тому, якщо розробники виправлять це, це було б чудово.
Велика історія, складність якої достатньо, і багато персонажів, хоча, можливо, це було трохи складніше, тому що я пройшов гру з поганою здобиччю. Але складність дуже додає цій грі, тому, якщо вам подобаються складні ігри, ця гра для вас.
це досить нудно, бої з босами ще нудніші
Занадто погана синхронізація в онлайн-настрої.. Показувати дратівливу рекламу без будь-яких переслів.. приємна гра, хоча, якщо все це дратує виправлено...
Ця гра настільки несправедлива, що боси мають імунітет протягом 5 секунд, навіть якщо вони не мають імунітету, вона все одно завдає вам шкоди
Поки що весела гра. Трохи нагадує мені подвійного дракона з минулого.
Низька. Мб
Поки що гарна гра
Blackmoor 2: Action Platformer የእንቅስቃሴ gryp
Кнопка гри не працює належним чином
Blackmoor 2: Action Platformer Екшън lrsp
Це добре, але часом дуже засмучує. Хоча кооператив подобається.
Весела гра, але крива складності після міста проклятих є шаленою. Від легкого до неможливого миттєво. Крім того, цілющі предмети зцілюють вас на 20 здоров’я, а більшість ворогів завдають 10 шкоди здоров’ю за удар. Це неправильно. Мені просто довелося видалити, перш ніж я зламав телефон навпіл.
Blackmoor 2: Action Platformer פעולה bik
Ця гра відстойна, я не можу пройти повз дурного скрипучого вітрила! Це також не зберігає мій прогрес, коли я на рівні, тому мені потрібно 4 дні, щоб закінчити рівень! 🗿Жоден розробник не відповів мені, тому я видаляю цю відсталу воду для собак.
Медленно качаться левел
Можливо, ви мені не повірите, але ця гра може захопити моїх друзів, вони так багато грали в цю гру, щоб отримати інших персонажів і покращити їх. Подивіться, навіть якщо вам не подобаються екшн-платформери, ви повинні спробувати цю, просто спробуйте, перестаньте скиглити, просто спробуйте, і вам це може сподобатися. Ви не бачите таких ігор, ну, я знаю, що ви спокусилися.
Нормальні гри по мережі на телефон
Босам дуже важко
Є деякі помилки, що порушують гру 🐛. Але ця гра має великий потенціал. Я помер і не зміг відродитися.
Це легендарна гра. Найкраще в цій грі – це епічна пригодницька гра, в якій ви можете об’єднатися зі своїми друзями і разом проходити рівні. Я граю в цю гру зі своїми братами і сестрами та друзями. Якщо творець цієї легендарної гри читає це, будь ласка, додайте більше рівнів у цю гру або створіть Blackmoor 3 якомога швидше. Сподіваюся, ви скоро вживете заходів і почнете працювати над ще однією легендарною частиною цієї гри.
Мені не сподобалася ця гра, оскільки, коли я вперше спробував її, управління було складним. Коли я робив одиночну гру, це було дуже важко, і гра продовжує спамити ворогів у мене, і я здався на третьому рівні. Гра продовжувала спамувати ворогам, які тримають вас і завдають вам шкоди, і я навіть не міг дістатися до першої контрольної точки рівня.
Історія в іграх досить весела, але поп засмоктує, супротивник виконує свої атаки набагато швидше, і вони потрапляють туди особливо швидше, тому ви не можете прогресувати
ігровий процес був чудовим, але я б не рекомендував ці ігри, одна річ, яка мені не подобалася, це всі боси в основному недоторкані, і у вас так швидко закінчуються відродження, якщо коли-небудь з'явиться Blackmoor 3, я буду грати в неї, але я хотів би боси будуть трохи більш вразливими
Прікольно
Досить добре 👍🏾
Blackmoor 2: Action Platformer Экшен fzsp
Виняткова гра.. отримала преміум.. шлях розробників..
Гра дуже крута мені сподобалася))
Гра несправедлива, вороги і боси можуть вдарити вас кілька разів через відсутність кадрів непереможності. Шаблони атак босів нечитані. Ельзар Великий просто телепортується на інший бік арени без жодної причини. Виправте свою прокляту гру!
Tri Peaks Solitaire Islands С карти eaz
¥AY
Blackmoor 2 10.13 Завантажте APK для Android | Aptoide
Це чудова гра, яка не набридає так швидко, як я думав, що чудово підходить для гри frwe.!
гарна гра, але мене дратує на рівні під водою, я не розумію, як виграти цю місію... інопланетяни не можуть померти, а рівень ніколи не закінчується
Хороша іграшка тільки добавте російські та українські язики
Це справді приємний набір радості та вмісту. Я не можу дочекатися місячного року, і я люблю чотириденні студії за створення дивовижних ігор, і я сподіваюся, що в майбутньому у них все одно буде краще, хорошу гру рекомендую завантажити
Blackmoor 2: Action Platformer Akcijske igre qhe
Люблю цю гру, але f*king pvp - це сміття, яке виправляє, гравці з поганим пінгом не завдають шкоди, чотири жири виправляють вашу гру, не дивно, що її номер 301 у найкращих чатах це причина, тому виправте це!😤😡😠
Не можна грати з друзями, якщо ви не купите гру. Компанія, жадна до грошей.
Дуже важка гра
Є потенціал, але ця гра пахне поганим дизайном. Здавалося б, він розроблений так, щоб неможливо було розвиватися, не платячи чи не переробляючи багато. У поєднанні з неакуратними елементами керування це розчаровує. Кнопка "ПРОДОЛЖИТИ" змушує мене замислитися, чи ця гра навмисно розроблена так, щоб її було майже неможливо або дуже важко розвивати, не торкаючись цієї кнопки. Не турбуйтеся з цією грою, якщо ви хочете веселощів і збалансованого ігрового процесу.
Раніше мені подобалася ця гра, але в темному режимі, якщо ви боретеся з цим черв'яком, його бос, це виглядає як це, якщо він захоплює вас, кусаючи вас, вона завдає 25 шкоди в звичайному режимі, але в темному режимі 35 я просто ненавиджу цю помилку, таку чортову теплий бос продовжує мерзнути щоразу, коли використовує свою жахливу вогню Dragon Ball