Post by landsonotura on Feb 10, 2022 7:26:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код безкрайни ключове ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
Това е лоша игра ИГРАЧИТЕ СА ТОЛКОВА ПРОФИ ШАНСЪТ МИ ЗА ПОБЕДА Е КАТО 5% ОТНАЧАЛО БЕШЕ ЗАБАВНО, НО СЕГА вече не е забавно брато играчите са като да ме насочват и когато другите, когато удрят или скачат винаги в целта, когато опитам същото никога няма да проработи след много игри, дори не успях да премина през първия рунд, беше толкова малък шанс за победа, ако спечеля към кръг до играта ще ме накара да загубя и никога няма да получа добър шанс да спечеля сега това е НАЙ-ЛОШИЯТ игра, която някога съм играл и приключих с тази игра, защото създавам стрес
Струва си да спечелиш малко, защото ако купиш нещо за сезонен пропуск, отключваш способността да риташ хората, така че да паднат
Stumble Guys: Multiplayer Royale Akcijske igre iyav
Не мога да си позволя есента момчета и това е също толкова добре. Контролите са много лесни и е много забавно
Майка ви дееба оправе те си играта нека да не се бутат играчи те моля ви
Наистина ми харесва, но винаги избира едно и също нещо, можете ли да го накарате да избере нещо различно като пространството, футбола и лавата.
Картата на вулкана е невъзможно да се стигне до края. ТАКА, ПРОМЕНЕТЕ ГО ИЛИ ХОРАТА ИЗОБЩО НЯМА ДА ИГРАЯТ ТАЗИ ИГРА
Проблемът, който имам за тази игра относно това колко несправедлив е безплатният пропуск, мисля, че трябва да добавите още награди към безплатния пропуск, точно като първокласен пример: Повече кожи=обикновени или по-добри, скъпоценни камъни и т.н.
Това всъщност е добра игра и абсолютно ми харесва. Но проблемът е, че играта е твърде малка, имам предвид, че играта приключва точно след 3 до 4 рунда, ако има повече части и повече възможности, би било страхотно точно като версията за компютър.
Уау, гледах реклама всеки ден в продължение на месеци и някак си подредих 1000 скъпоценни камъни и купих стартов пакет, и получих препънат проход 1 и 2, но проблемът е, че харча 800 GEMS за кожи, единственото ми е да взема блатен скелет И НЕ СПЕЦИАЛЕН КАКТО ДРУГИТЕ ИСКАТ, аз искам само това, а тези препънати монети, уф, аз трябва да ги събера, МРАЗЯ СЪПЪНЯВАНИЯ МОНЕТИ!!!
Това е прекрасна игра, но пропускът струва твърде много и би било наистина хубаво, ако разработчиците могат да направят и ежедневните награди по-добри, плюс някои карти са защо по-често срещани от другите карти, трябва да има равен шанс за всяка карта да дойде
Уау просто уау. Ако това са ботове, моля, направете ги по-бавни, защото аз съм бавен човек и е толкова досадно да губя на всеки мач 🚶♀️
това ще бъде най-епичната игра в историята на всички времена, но аз съм на компютър и не мога да тичам и да скачам едновременно, за да направя пистата за препятствия. Така че, моля, направете го за всички устройства като компютър, лаптоп и това би било чудесно! Благодаря!
Играта е наред и ето защо. Първо, пингът в играта е ужасен за мен и брат ми. Следователно това прави курса труден за завършване. Кожите, можете да получите само 1 всеки ден. За да получите скъпоценни камъни, трябва да купите, защото след 50 реклами гледате, за да получите скъпоценни камъни. Трябва да купите, за да получите реклами. Като например? Играта е като Fall Guys, така че поставих звезда. Още една звезда за контролите. За да общувате с приятели, трябва да направите стаи, което е добре, но бих препоръчал и приятелска система.
Винаги получавам професионалисти в играта, така че не мога да ги победя, можете ли да добавите vs ai или режим на тренировка, така че да мога да тренирам и също така всеки да ме рита или удря, мразя ги, също искам да ударя или ритам.. но не няма скъпоценни камъни, така че ако една игра приключи и победителят трябва да получи почти 20-40 скъпоценни камъни...
Тази игра ни учи приятелски и забавна, но има лоши реклами. Мразя рекламите, направете моя интернет бавно като костенурка, моля, премахнете рекламите, ако играя с интернет бавно, няма да играя отново
Играта е добра, но играчите със специална емоция не е добра😑 така че давам само 1 звезда, в противен случай давам емоцията на всички
За телефон става
Добра игра хубава и добре направена, но за нещо и хубавото е, че не мога да завъртя телефона си в играта, но може би компанията казва, че не е добре, но наистина грешите, защото %75 въздушната капсула на телефона не работи, можем да направим играта добре
Забавна игра, но има бъгове в играта, които развалят изживяването в тази, в която се опитвате да не паднете. Сбърках, когато скочих и паднах през пода и екранът за зареждане може да се случи, така че да бъдете елиминирани.
Тази игра е страхотна, но физиката я прави трудна и щеше да е 5 звезди, ако нямаше толкова много реклами
Здравейте, аз съм EX|Ey-Ash2 и щях да дам 5 звезди на тази игра, ако премахнете дублиращата се система. Системата за дублиране е толкова досадна и е невъзможно да получите всеки скин, а епичното или по-добро колело за скин е безполезно, ако получите дубликат, защото когато получите дубликат в епичното или по-добро скин колело, натискате конвертиране в 15 спънки монети, които спечелите Не получавайте препънати монети, така че, моля, премахнете дублиращата се система. Поздрави, EX|Ey_Ash2.
Контролът на GamePad не поддържа бутон за скок (само управление на посоката) прави играта невъзможна за игра.
Добра игра, но играта е жадна за пари. Ако купите stumble pass, вие сте победител. моля, поправете това. и играта е пълна с бъгове и бъгове.
Моля, премахнете емоцията за удар, хората продължават да ме удрят, когато съм толкова близо до победата в играта. ТОВА Е НЕЧЕСТНО! И върнете трика със супер пързалка, а също и скока на батут! Почивка всичко е добре
😂
Спирам да играя и да изисквам безплатни скинове, след като разработчиците въведат „Stumble token“. Което затруднява получаването на нови скинове, дори след като гледам 5 реклами за безплатни скинове, има шанс да получа дублиран скин, който след това мога да конвертирам в токени. Което също не дава толкова много.
Това е закъсаната игра, която винаги имам силна мрежова връзка, но играта не мога да играя правилно !!!!!!!!
Определено е забавно с хора, които познавате, когато сте в дискорд разговор, но когато играете сами, играта става невероятно по-трудна и би било чудесно, ако имате система за класиране, която да ви съпоставя с хора със същия процент на загуба на печалба след това Бих оценил 5 звезди. Освен това играта върви гладко и всичко е забавно с правилните хора GG
Наистина е добър, освен факта, че е грабване на Fall Guys. Бих искал да видя бутон за натискане/дърпане над скока, както и още карти. След известно време дори десет стават скучни. Може би нещо като разточване или улей за плодове или каквото и да е (само не го правете твърде очевидно, добавете малко от вашия дизайн). Иначе е много добре, харесва ми.
ПРЕКРАСНА ИГРА! Много пристрастяващо! Играта винаги е чудесен начин за прекарване на време и ме забавлява. Единствената причина, поради която му дадох четири звезди, е, че имах този бъг, където ме задържаше на екрана за елиминиране. Можех да чуя звуковите ефекти на следващите игри и дори следващите звукови ефекти за елиминиране! Можете ли да поправите този бъг? Това ме накара да изтрия приложението, да рестартирам телефона си и да го взема отново. Все пак благодаря за прекрасната игра! - Speedy boi P.S. (Присъединих се към дискорда) (Между другото страхотна общност)
Майка ви дейба да уюрете копелета гнусни
Причината, поради която давам тази 3 звезда, е просто неудобството. Отивам да си сменя името, но продължава да казва, че името вече е взето, че е добре, докато не сложа имена като "h62bkw" и пак няма да работи и... всеки път Завършвам рунд, в който пише, че не мога да се свържа със сървъра, така че не получавам наградите си, освен че това е забавна и пристрастяваща игра.
Неговото падане, момчета, направо падне, момчета, това е ясно и просто хаха.Не е лоша игра, безплатна е не постоянни реклами ДОСТОЙНО персонализиране на малко място за съхранение добра игра. Плюс безплатни тоалети, ако играете
Обичам тази игра, но ето някои минуси и плюсове на тази игра: 1, не мога да движа джойстика. 2, пингът става твърде висок. 3, обикновен нечестен геймплей. (Тези, където са минуси) плюсове: 1, концепцията на играта е добра. 2, не можете да чатите (👍). 3, контролите ме изумяват. Но почакай! Има още! Тази игра е добра над всичко, но една недостатък, заема твърде много място на телефона ми, благодаря ви, че ме изслушахте!
Става не е зле
SpongeBob: Krusty Cook-Off கேஷுவல் vmp
Обичам играта. Забавно е и дори братовчед ми го харесва. Просто искам да добавите урок и също така да имате кръгове за тренировка. Това е. Все пак това е страхотна игра.
Играта е добра, но винаги се сблъсквам с проблеми с пинга. Но това приложение винаги пуска реклами (без възможност за пропускане) през цялото време, което дразни най-много. Тези разработчици са напълно комерсиални и дори няма да предоставят бутон за затваряне на реклами, освен ако не трябва да докоснете рекламата (ви кара да посетите Play Store).
Страхотна игра, въпреки че мисля, че другите карти трябва да се използват много повече от обикновените 6, на които обикновено ви позволяват да играете.
Дадох 1 звезда🌟, защото тази игра има най-лоши функции, като че няма функция за обучение/практика, също така виждам👀 3 реклами на ден и получавам само 15 скъпоценни камъни, между другото цената на пропуск за препъване има 1200 скъпоценни камъни до това получавате пропуск за препъване за 80 дни, ако събирате 15 скъпоценни камъни всеки ден. И още едно нещо е, че не можем да изберем карта по наш избор🧐. Моля, отговорете ми🙏🏻.