Post by landsonotura on Feb 10, 2022 7:20:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira više zlata ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Kitchen: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
jako volim ovu igru.. lijepa grafika, glatka kontrola, dobro cijenjeni poticaji za postignuća.. tužno je reći da su mnogi dragulji potrebni da bi se iskoristila pojačanja... ali uz sve to je sjajna igra...
To je sjajna igra, ali mogla bi dati više novčića za razine i ne slati kupce tako brzo na vremenski dio sesije i previše fpr nadogradnje da bi se ponekad dobilo jer smatram da nemamo dovoljno za razine za koje ih igramo kao kao i dijamanti, onda nas tjera da koristimo kasicu prasicu za sve dijamante koje smo upravo osvojili osim te sjajne igre za zabavu
Slušajte svoje povratne informacije dečki, to je podvala, uzimate novac od ljudi, potrošio sam puno da prođem razine i kupim dragulje, ova igra je očito prijevara za zarađivanje novca,!!! Zaglavite na razinama nakon što ste platili dragulje, toliko komentara ali jednostavno ignorirate i svima dajete isti odgovor!!!! Molim te, ne patroniziraj sa svojim patetičnim izgovorima, (pitam se što kažeš) o, daj da pogodim
Crazy Kitchen: Cooking Game Trò chơi điện tử lem
Bila je to zabavna i izazovna igra. Problem je što ne mogu preuzeti BBQ restoran. Imam internet i signal je bio prilično dobar, ali svaki put kad ga preuzmem pojavljuje se okvir s porukom da moram provjeriti svoju vezu. Ne mogu ga više igrati pa bih ga mogao deinstalirati.
najbolja igra na svijetu je offline pa ako isključimo internet prestaje prikazivati oglase pa je najbolja i grafika je također najbolja pa je ocjenjujem s 5 zvjezdica 🌟
To je super
Bila je to stvarno lijepa utakmica
Ova 💕 igra je zabavna 😉 i igrajte se. To je igra koja vas izaziva da radite više stvari odjednom, a također 🐱 vidite koliko brzo 😜 možete raditi stvari.
Igra koja izaziva ovisnost. Izazovi na svakoj razini. Održava stvari zabavnim i zanimljivim uz nove restorane i nagrade. Hvala što ste tako brzo riješili moj tehnički problem.
pristojna igra. samo su nadogradnje malo skupe. više od dva dijamanta bi se moglo zaraditi
Ova igra je ok, ali preteško je dobiti pojačanja i dijamante bez plaćanja. Isprva mi se svidjelo, ali sve što žele je novac
Stvarno sam želio igrati ovu igricu, ali se stalno ruši, ne znam što da radim, ako se ovo nastavi nemam druge opcije osim deinstaliranja, zapravo čim sam je pokrenuo kao da sam prekinuo, moram ponovo pokrenuti telefon, onda sam ga opet otvorio nakon što sam pokazao opciju učitavanja, opet je stao, nije čak ni prikazao glavni zaslon za igranje.
Ako volite gledati reklame umjesto igranja, ova igra je za vas. Što više napredujete, to više oglasa, a zatim se počinju pojavljivati jedan do drugog gdje morate gledati 2 ili 3 oglasa zaredom svih 30 sekundi svaki prije nego što dopustite da igrate još jednu rundu i onda se oglasi vraćaju. To je jako loše jer je zabavna igra, ali reklame su izmakle kontroli. 😵
ok igrica
preuzimam mnoge igre za kuhanje, ali razočaram ali ovu igru volim i ne mogu prestati igrati jedino što ne želim je vrijeme, ljubazno dodajte još vremena u svakoj razini ako ste dobili višu razinu vrijeme nije dovoljno može dodajete više vremena😊
Sada kada sam došao do razine 120.3, želim ispravno izbrojati kupce. Sviđa mi se igra i volim je igrati, ali sada ne želi raditi kako treba, čak sam donio i dijamante da ih koristim i kao da ih pojedu i ne pomažu.
Totally Reliable Delivery Service シミュレーション bxhu
Jako volim ovu igru. Vrlo je zabavno i izazovno. Problem je u tome što kada se zapalite oko razine 70, u osnovi postaje nemoguće dobiti sve tri zvjezdice na svakoj razini. Također sam dio Facebook grupe i vidjela sam toliko postova o tome koliko teško postaje. Sjajna igra do tog trenutka!
Apsolutno volim ovu igru. Međutim, korištenje Facebooka za dodavanje prijatelja za primanje ili davanje energije nije najlakši proces. Iskreno, još uvijek to nisam shvatio. Vjerojatno zato što nisam čest korisnik FB-a. Mogućnost dodavanja prijatelja te davanja i primanja energije unutar igre bilo bi puno lakše. Nisam siguran je li proces namjerno otežan, ali je frustrirajuće.
Zaista uživam u igri, kao i drugi, definitivno postoje neke razine na kojima vam ne daju dovoljno kupaca da osvojite razinu. Međutim, moj veliki problem je što sam imao hrpu novca na kraju SAD-a, ali u početku Francuske sve je nestalo!!!
Bok, obožavam ovu igru, završio sam razine bez kupnje. Sada sam završio posljednji restoran na posljednjem svijetu. Nema više, dolazi li neki novi svijet.
Zabavno, ali ako me želite natjerati da gledam oglase, od mene ćete dobiti deinstaliranje i nisku ocjenu. I ne govorim o oglasima za kovanice ili dijamante ili o ubrzavanju vremena nadogradnje, već o oglasima samo za vraga od kojih se ne možete povući. ne.
Nakon određene razine doslovno je nemoguće napredovati. Jasno je da je napravljen da trošite. Ali mislim da biste trebali dati mogućnost ljudima koji vole vašu igru i imaju mali budžet da žive kako bi nekako napredovali. Vrlo je frustrirajuće
ova igra je dobra. stvarno sam uživao igrajući ovu igru. Ali sada kada sam ga ažurirao prošlog prosinca 24. ne mogu ga otvoriti. Ne mogu ga otvoriti toliko dana prije dana kada sam ga uodirao. onda pokušam pogledati na google play i onda mi kaže da ga moram ažurirati. Pa sam ga ažurirao. mislio sam da će kad ažuriram aplikacije sve biti u redu. Ali pogriješio sam. Uvijek piše da postoji problem s vezom pokušaj ponovno, ali nema problema s vezom, jaka je. U čemu je problem?
Nemoj se truditi. Nije me briga što ovaj programer kaže. Isplati se pobijediti. Dokažite da možete pobijediti razine bez pojačivača. Laži.
U redu, oglasi su dosadni, ali se mogu kontrolirati, ali igra je prevara. Želiš da pobijedim razine, ali mi nećeš dati količinu ljudi s kojima bih trebao pobijediti razinu i tu ti dragulji dolaze u redu, lako gledaj kako oglasi dobivaju neke dragulje. Ali onda mi kažeš kad dođem u Francusku ili bilo koju drugu zemlju da se novac za koji sam radio da izgubim ne može iskoristiti za nadogradnju restorana u mojim drugim svjetskim zemljama. ne, ja to crtam. Brišem ovu igru i nikad je više ne preuzimam. To je laž
Izazovno i ugodno. Sav novac ide na nulu kada je zemlja gotova. Ocijenio bih to s 5 da je novac pretvoren kao u stvarnom životu
Zaista sam uživao u ovoj igri sve dok nisam stigao u Francusku. Ne sviđaju mi se potrebe za kombinacijama da prođem razinu kada nemam ni dovoljno kupaca ni vremena za to. Ne smetaju mi oglasi jer dobivate pristojne nagrade za gledanje, ali bih radije da ih je manje. 100 dragulja samo za nastavak razine?? zločinac! Igrao sam istih nekoliko razina oko 10 puta očekujući da ću u nekom trenutku proći jednu. To je stvarno ludilo. Odbijam trošiti pravi novac na svim drugim razinama. Programeri, riješite to!!
Odlična uglađena igra, ali kako mnoge recenzije kažu da vas ova igra prisiljava na korištenje pojačivača, neke razine možete učiniti 100% kupaca, ali to nije dovoljno pa morate koristiti pojačivač sve jer igra ne generira dovoljno kupaca, isto s kronometrima uvijek ćete biti 10-20 sekundi za usporavanje, tako da morate koristiti još jedan pojačivač
Tako zabavna igra za igranje, ali ono što me nervira je kada ne uspijevam dobiti ključ 🗝 i moji novčići su i dalje isti. Trebalo bi samo dodati novčiće čak i ako to ne učinite. Što više razine idete, više novčića trebate za nadogradnju alata. Trebaju mi novčići 😔
Zabavno, ali kada uđete u teže razine, morate potrošiti hrpu novca da dobijete dodatke koji će vam pomoći da prođete teže razine.
Ne možete proći niti jednu od razina a da ne potrošite toliko svog novca da je to suludo! "Ponestalo vam je kupaca" čak i ako ste u igri i njegovih 100 dijamanata samo za još 3. Nastavio bih igrati osim što si TO NE MOGU PRIUŠTITI!
Bok! Upravo sam završio njemački restoran i preuzimam tajlandski restoran, ali ne mogu ga igrati jer se uvijek nije uspio spojiti na server. Koristio sam i Wifi ali se ne mogu povezati. Molimo popravite to jer je igra vrlo zabavna. Hvala ti
Zabavna i izazovna jer je to igra brzog tempa
Crazy Kitchen: Cooking Game Spillehall oglh
Igra je zabavna, jednostavno ne mogu dobiti razinu 16 zbog pogreške poslužitelja, ali mi omogućuje da ispunim samo dodatne kreditne razine. ..,. hvala Bogu da nisam kupio dijamante
👍
Bilo bi prilično teško proći razinu 95+ bez "POMOĆI" [Neke razine] Imate 60-80 sekundi, ali morate izgubiti 3-5 sekundi za svaki val (2-4) kupaca za narudžbu. I trebate zadnjih 3-5 sekundi da izvršite posljednju narudžbu za pobjedu, ali niste uspjeli jer ste morali čekati. Ali zabavna igra, postaje vas intenzivna.
Zabavljao sam se s ovom igrom dok nisam stigao u Francusku : zaglavio na teškoj razini ... ponuda : dodajte 3 kupca za 100 dragulja (btw zaradio na teži način!) ... osvojio razinu DOWN 300 DRAGULJA!! ... vještica je cijena ako kupite "paket" od 3 tog "boostera" ..& stvarno ne možete osvojiti ključ na toj razini bez njega... Nije cool.
Kao i callages, ali počinje hvatati novac i uskoro neće vrijediti novca za igranje, izgleda da ću uskoro morati pronaći novu igru kakva šteta.
-3 zvjezdice zbog vrlo sporog učitavanja igre, igra će se srušiti ako igranje+učitavanje prečesto, bez prestanka za mene, a kada se korisnici+narudžbe povećavaju u fazama, igra počinje zaostajati kada se igra između, tako da samo zabrlja sve vaše narudžbe i kombinirani lanac na kraju također. Igra je općenito zabavna i dovoljno ljubazna da vam pruži dodatni 1 korisnik/10 sekundi produženog vremena ako ne zakažete određenu razinu uvjeta samo gledanjem oglasa, ali nije uvijek korisna jer još uvijek ovisi o tome koliko ste dobro igrali u navedenim fazama. iznevjeriti.
Igra je zabavna, reklame su ok, to je samo jedan oglas koji me nervira jer stalno pauzira
Igra je dobra do 3. restorana. Postaje jako teško, do točke u kojoj nemate izbora nego koristiti pojačanja kako biste osvojili razinu. Da, možete zaraditi dijamante, ali na kraju vam ponestane i nemate izbora nego kupiti ih kako biste prošli. Slike iznad ne odgovaraju ni kako igra stvarno igra. Bez obzira što napišu kao odgovor na ovu recenziju, ništa se neće promijeniti.Doveli su vas tako daleko u igri pa su zaradili na reklamama koje smo gledali i nastavit ćemo dalje
Svidjela mi se igra neko vrijeme, ali kao i s ostalim igrama u restoranskom stilu koje sam nedavno igrao, u određenom trenutku ne možete proći razine bez trošenja novca.
Ne zamjerite oglasima za bonuse, ali ova igra vam ih nasumično nameće. Međutim, to počinje tek nakon što vas pita za ocjenu. Tajni. Igra je prilično identična ostalima u žanru, tako da ne propuštate puno.
Samo zabava na razini 30, do tada će vas namjerno tražiti da potrošite svoje dragulje za nastavak i bit ćete prisiljeni gledati reklame. Oglasi posvuda, evo kako upropastiti igru u ovom stoljeću. Igramo da prođemo vrijeme. da ne gledam reklame. Deinstalirano.
Svaki put kad nadogradim igra se neće učitati. Počeo sam od početka nekoliko puta. Gotov sam. Ako se vaša igra ne učita, ne možete igrati i ako ne igrate gubite svoje dnevne nagrade, uglavnom se to događa kada vam treba 25 dijamanata.
Ova igrica je stvarno lijepa..uživam je igrati cijelo vrijeme..jedva čekam otvoriti novi restoran jer sam završio sve razine ... Toplo preporučujem ovu igru..
Igra je u redu, ali prepuna dodataka i nikada vam ne dopušta da završite tri faze svih koraka prema mom uvjerenju, tako da moram kupiti dragulje, što ne mogu učiniti jer nemam toliko novca za potrošiti i da sam mogao igrati sve razine na svakom koraku možda bih imao sve stvari potrebne da se kvalificiram za tešku razinu
idem na deinstaliranje neće preuzeti moj internet je u redu mora biti samo tvoja igra. i to je bilo jako dobro dok nisam naišao na ovaj problem. Poslao sam e-poštu u nadi da ćete se javiti možda ponovo instalirati ako se problem riješi.