Post by landsonotura on Feb 10, 2022 7:08:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - puzzle games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - puzzle games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daug išteklių ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles - puzzle games 2022 version ▞▞▞
Linksmi, man patinka galvosūkiai, tai be netvarkos ant stalo 😁
Man patiko šis žaidimas, bet dabar jis pridedamas maždaug kas penkias minutes.
Labai ramina ir smegenis žavi smagu
Pjesės per mažos, kad jas būtų galima padaryti ląstelėje.
Super žaidimas 😍
Labai vainas zaidimas grazus paveikslelei
Taigi tai geras žaidimas, kuriame yra daug galvosūkių ir gabalėlių variantų, tačiau daug priedų, kurie pasirodo galvosūkio viduryje kas kelias minutes 😔 Išskyrus tai, tai geras žaidimas
Ši programa prasidėjo taip gražiai, bet po nuolatinių papildymų ji tiesiog erzino. Po kiekvienų 2 vienetų pridedama.
Geras žaidimas
Mėgstu galvosūkius, bet vis trikdo ir sustoja
2 3 4 Player Mini Games Симулационни oyi
Atsikratė funkcijų, dėl kurių jis tapo geresnis. Kaip šluoti. Galimybė turėti gabalus už galvosūkio ribų. Man patiko žaisti tai, bet dabar man tai nebepatinka ir nežaisiu, kol nepataisysite
Tiesiog myliu žaidimą! Ellie Gibson, jo žmona naudoja galvosūkį, ir tai yra nuostabus žaidimas. Norėčiau, kad dabar atsisakytumėte Kalėdų temos. Labai ačiū. Ellie Gibson, gerbėja.
Puiku
Yra prie ko pasukti galvą
Dėl per daug reklamų šį žaidimą sunku žaisti.
Man patinka
Jigsaw Puzzles - puzzle games თავსატეხი nal
Labai patiko
Nuotraukos pasakiškos. Tačiau skelbimų kiekis šiame žaidime yra juokingas. Aš tikrai gerai moku galvosūkius ir pavargau nuo skelbimo kas 10 padėtų ar prijungtų detalių. Tai reiškia, kad aš esu skelbime kas minutę ar dvi. Tai per daug. Jei ne tai, tai būtų penkių balų.
Reikia turėti paieškos parinktį ir būdą, kaip atsisiųsti savo paveikslėlius, kad galėtumėte juos paversti galvosūkiais. Blogai, kad negalite sudėti gabalėlių į galvosūkį. Toli gražu daug priedų...
Nusipirkau naują telefoną ir nebegaliu naudoti erdvės aplink rėmą gabalams rūšiuoti. Neabejotinas neigiamas pokytis.
Liuks žaidimuks
Suteikčiau penkias žvaigždutes, bet jei galvosūkis nebūtų prasidėjęs gedimas, tai būtų penkios žvaigždės.
Atrodykite paprastai, bet ne iš tikrųjų.
Žmogus blir protingas
Superinis zaidimas
Neradau būdo išsaugoti galvosūkių eigą, perkėliau į naują telefoną ir pamečiau bent 20 užbaigtų galvosūkių, el. pašte neradau galimybės išsaugoti
Man patinka galvosūkiai ir džiaugiuosi, kad šie galvosūkiai leidžia jums nuspręsti, kiek dalių norite padaryti! Dėkoju...
Gaila, kad nerodo sudėto paveikslėlio, pastoviai perjunginėti reikia. O šiaip geras
PER DAUG SKELBIMŲ! Žaidimo pertraukimas, galvosūkis viduryje. Aš beveik pasiruošęs pašalinti. Man tai patinka, bet dažnas pertraukimas mane pykdo. Suprantu, kad šiam nemokamam žaidimui palaikyti reikalingi tam tikri skelbimai, bet jie niekada neturėtų trukdyti galvosūkiui. Jūsų kaina atrodo gera. Gal pasiūlyti nemokamą bandomąjį laikotarpį, be skelbimų? Taigi galime įvertinti prieš nuspręsdami pirkti.
Anksčiau mėgau šį žaidimą, bet dabar daug skelbimų. Kiekvieną kartą, kai įdedate apie tris ar keturis gabalus, pasirodo skelbimas. Aš neprieštarauju priedams tarp galvosūkių. Aš jį pašalinau.
Puikios spalvos su magnetiniais fiksavimo spragtelėjimais, net jei nesuderinama, bet tinkama erdvė. Dėlionių pasirinkimas.
Kaip galvosūkiai, bet kartais juos įkeliant kyla daug problemų.
Dėlionės yra puikios, tačiau iššokantys langai dėliojant gabalus tikrai erzina. Sutinku prieš ir po galvosūkio, bet per?
Žaidimas nėra blogas, tačiau jame yra per daug skelbimų ir jis vis rinko dėlionės dalis. Man būtų likę 1 vienetas ir niekur nerasčiau, todėl jūs turite naudoti užuominas, bet po to 3 kartus jūs tiesiog turite žiūrėti daugiau skelbimų. Taigi tai nėra puiki programa, aš jos neatsisiųsčiau.
Ramina, įdomu, sukoncentruoja dėmesį
Man labai patinka šie galvosūkiai. Tačiau aš užbaigiu galvosūkį ir grįžtu prie jo tik tada, kai pamatau, kad baigta tik kraštinė ir aš turiu pažymėti žvaigždę. Labai apmaudu. Kažkas pasikeitė, nes tai neįvyko, kai pradėjau žaisti.
Man patinka šis žaidimas, kai jis veikia. Jis sugenda kiekvieną kartą, kai groju, bet kuriame įrenginyje, kas kelias minutes. Jie pašalino man patikusias funkcijas, pvz., visas atsilaisvinusias dalis sušlavau atgal į dėklą, kad būtų lengviau sutvarkyti lentą. Negaliu patikėti, kad su visais atnaujinimais šis žaidimas vis tiek stringa. Ką atnaujinate, jei nekuriate žaidimo, kuris veikia?
Ką tik pradėjau žaisti, pirmasis buvo šaunus, bet nežaidus daugiau sunku spręsti
Per daug skelbimų! Man labai patiko mano pirmasis galvosūkis, bet kai pradėjau antrąjį, tai buvo nuolatiniai vaizdo įrašų skelbimai. Nuviliantis.
Yapbozlar - jigsaw puzzles Bulmaca vzv
Taigi kiekvieną kartą, kai baigiu galvosūkį, pridedamas priedas ir programa naudoja wifi, todėl tai šiek tiek erzina, 3–4 žvaigždutės
Mano pirmasis galvosūkis, patiko labiau nei kada nors maniau! Dėkoju
Anksčiau šį žaidimą įvertinau 5 žvaigždutėmis. Dabar pastarąsias 2 dienas negalėjau pasiekti savo galvosūkių, nes jie nepraeis įkėlimo ekrano. Prieš 2 mėnesius turėjau ištrinti savo programą ir iš naujo ją įdiegti, praradau 260 000 monetų. Dabar turiu iki 64 000 monetų ir sumokėjau už skelbimus nemokamai. Nenoriu jo dar kartą ištrinti.
Aš padariau tik vieną galvosūkį, todėl nesu tikras, ar galiu įvertinti žaidimą, bet tai nebuvo per sunku ir man patinka spalvos!
Smagu žaisti! Bet nekenčiu naujų pokyčių!! Tai labai apsunkina. Anksčiau 400 dalių dėliones padarydavau per 20 minučių, dabar jos tokios mažos, kad nebegaliu jų padaryti.
Šis žaidimas yra toks linksmas, kad galėčiau žaisti kiekvieną dieną.
Eikite ir susidėliokite galvosūkius, žiūrėkite, kaip skelbimas paleidžiamas galvosūkis, žiūrėkite, kaip skelbimas gaukite taškų ar monetų, žiūrėkite kitą skelbimą. Dang, aš tik noriu galvosūkius.